Pages

Mit főzzek ma? - Újrahasznosított ötlet

2016. január 7., csütörtök


Sziasztok!
Ma egy gyors vacsora ötletet hoztam. Anyukámék a hétvégén ellátogattak hozzánk és egy jó adag rántott húst csomagoltak. Tudtam, hogy az összeset biztosan nem fogjuk elpusztítani, így muszáj volt alternatív megoldást keresnem, hogy a nagy része ne vesszen kárba. Nem sokat kellett vele bíbelődni, így hétköznap a "nincskedvemfőzőcskézni" estékhez tökéletes. 

Amire szükség volt az elkészítéshez:
  • 2 paradicsom konzerv (nagyobb méretű)
  • pár szelet rántott husi
  • fokhagyma
  • oregánó
  • bazsalikom
  • majoranna
  • kakukkfű
  • teáskanál cukor
  • sok-sok sajt
A paradicsomszószt feltettem 3 dl vízzel főni, közben pedig hozzáadtam a fenti fűszereket. Méricskélni a zöldeket nem szoktam, inkább közben kóstolgatom :) A cukrot el lehet hagyni, én viszont a konzervet nagyon savanyúnak ítéltem, így egy kicsit muszáj volt hozzá tennem. Fokhagyma is mehet bele bőven, az a cél, hogy a mártásunk minél pikánsabb legyen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS